Як правильно вибрати світлодіодну лампу

Як правильно вибрати світлодіодну лампу

06.06.16 22:51 0 756

Світлодіодні лампи - найбільш чисте в екологічному плані джерело світлa. Вони з успіхом використовуються в побуті, на виробництві, а також застосовуються для вуличного освітлення. Дані лампочки не містять в собі шкідливих для здоров'я і життєдіяльності людини речовин, вони повністю безпечні, навіть після виходу з ладу. До речі, більше інформації ви можете дізнатися і на сайті: http://ukrled.in.ua/.

Багато покупців стикаються з таким питанням: як правильно вибрати світлодіодну лампочку? Сьогодні ми розставимо всі крапки над «і». Для цього виділимо її основні переваги перед іншими, менш економними лампочками, а також розберемося в технічних характеристиках. І, звичайно, постараємося відповісти на найголовніше питання - чому потрібно купувати саме світлодіодні лампи, а не люмінесцентні або лампи розжарювання.

Отже, спочатку перерахуємо основні переваги світлодіодних ламп в порівнянні з іншими лампами розжарювання. Це саме «молоде» джерело світла, останнє слово в сфері енергозберігаючих технологій, що само по собі вже великий плюс. Терміну служби цих ламп можна тільки позаздрити: якщо лампа розжарювання служить (в середньому) 1000 годин, люмінесцентна - 20-30 тисяч, то світлодіодна може працювати близько 100 тисяч годин при правильній експлуатації. Купивши її раз, ви на довгий час забудете про заміну. Споживання електроенергії у світлодіодних ламп знижено в 7-9 разів в порівняні з лампами розжарювання. LED-лампа потужністю всього 15 Ватт світить навіть яскравіше, ніж 100-ватна лампа розжарювання.

Світлодіодні лампи безпечні в експлуатації: вони не містять в своєму складі шкідливих для здоров'я людини речовин (наприклад, ртуті, як в люмінесцентних лампах), до того ж практично не нагріваються під час роботи, потому що вся споживана енергія витрачається на вироблення світла, а не тепла , чого вже точно не можна сказати про лампах розжарювання. Цим і зумовлена ​​така висока економія електроенергії. Якісні світлодіодні лампочки виготовлені з високоміцного матеріалу: навіть якщо їх впустити під час монтажу, залишаться в цілості й схоронності.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Как выбрать межкомнатные ...

КОМЕНТАРІ