Чернівці: Діти,які опинилися в складних життєвих обставинах,взяли участь у турнірі з міні-футболу

Чернівці: Діти,які опинилися в складних життєвих обставинах,взяли участь у турнірі з міні-футболу

07.06.16 15:37 0 730
У фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» відбувся міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх, які пребувають на обліках в правоохоронних органах та виховуються в сім'ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Захід проведено в рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей міським центром соціальних служб для сім?ї, дітей та молоді спільно з управлінням по фізичній культурі та спорту міської ради та Чернівецьким відділом, Садгірським та Шевченківським відділеннями поліції ВП ГУНП України в Чернівецькій області, міським благодійним фондом «Нова сім?я». У міні- турнірі взяли участь 21 дитина.

За результатами змагань перше місце здобула команда Садгірського району міста Чернівців, ІІ та ІІІ місця відповідно зайняли команди Першотравневого та Шевченківського районів. Також, в змаганнях були відмічені кращий гравець та воротар, яких було нагороджено відповідними кубками, грамотами та usb-накопичувачами.

Усіх учасників змагань нагороджено медалями та солодкими подарунками. Кожна команда отримала в подарунок футбольний м'яч. Спонсорами заходу виступили: склад–маркет «Торба» та торгівельна компанія «Рома».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ