На Тернопіллі у Бережанах відзначили Свято замку

На Тернопіллі у Бережанах відзначили Свято замку

07.06.16 12:55 0 682
В рамках туристичної концепції "Свята в замках" в Бережанському замку відбулось свято. З вітальним словом виступив заступник директора департаменту - начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму ТОДА Назар Яворський, який розповів про стратегічне бачення проведення дозвілля у замках Тернопільщини.

Гостей свята привітали голова Бережанської районної державної адміністрації Володимир Петровський та директор ДІАЗ Василь Зорик.

На заході були цікаві театралізовані дійства та різноманітні забави для дітей. Атфосферу свята створили гуртківці поетично - фольклорного театру "Взори" Бережанського будинку творчості школярів (кер. Олена Різник, за участю керівників Михайла Слабодуха та Ольги Павлюк). В рамках свята відлунав гала - концерт фестивалю - конкурсу "Дзвінки соловейки" (Організотори: Районний будинок культури за участю художних керівників Бережанщини, Відділ культури, національностей, релігій та туризму Бережанської РДА).Технічну підтримку кінозалу "Мандрівка в середньовіччя" надав туристично - інформаційний центр (Андрій Якимів), Допомогу у проведенні свята надали волонтери БМГО "Рідне місто".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура захистила в ...
Наступна новина: Буковина: з професійним ...

КОМЕНТАРІ