На Вінниччині бізнесменів з числа внутрішньо переміщених осіб навчатимуть бізнес-плануванню для отримання фінансової підтримки ЄС

На Вінниччині бізнесменів з числа внутрішньо переміщених осіб навчатимуть бізнес-плануванню для отримання фінансової підтримки ЄС

07.06.16 12:00 0 551
В рамках проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» 7 червня 2016 року для підприємців із числа внутрішньо переміщених осіб буде проведено навчальний семінар на тему: «Бізнес-планування. Підготовка до конкурсу бізнес-планів з метою отримання фінансової підтримки».

Метою семінару організатори вбачають в ознайомленні підприємців з числа переселенців з умовами участі у конкурсі бізнес-планів в рамках проекту ЄС «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області». У програмі - проведення навчання з підготовки бізнес-планів відповідно до вимог Положення про конкурс бізнес-планів.

Також програмою семінару передбачено роз'яснення щодо підготовки бізнес-планів. відповідно до вимог Положення про конкурс бізнес-планів: оформлення, звітність та оподаткування найманих працівників, нюанси захисту бізнес-планів.

За результатами семінару о 13.20 год. буде проведено прес-конференцію за адресою: м. Вінниця, вул. Стеценка 48 (Центр суспільної освіти і соціального партнерства).

В разі виникнення питань, можна звертатись до менеджера з комунікації Проекту: тел.: (0432) 57-57-23,+38 067-9873082, e-mail: innazahnitko@gmail.com.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ