Стали відомі переможці у міжнародних змаганнях з велосипедного спорту,які проходили у Вінниці

Стали відомі переможці у міжнародних змаганнях з велосипедного спорту,які проходили у Вінниці

07.06.16 15:10 0 546
4-5 червня в м. Вінниця відбулися міжнародні рейтингові змагання з велосипедного спорту – шосе «Grand Prixof Vinnytsia – Grand Prixof ISD» та ІІ обласний велофестиваль. У змаганнях взяли участь 21 команда із тринадцяти країн світу, всього - 150 учасників. Переможцями та призерами велогонки стали: в перший день Сергій Попов з Республіки Білорусь, друге місце - Нурболат Кулімбєтов (Казахстан), на третьому місці Юрій Мітлушенко з Китаю.

Другого дня змагань першість завоював Нурболат Кулімбєтов (Казахстан), друге та третє місця відповідно зайняли Самір Джабраїлов (Азербайджан) та Матвій Нікітін (Казахстан).

Найкращий результат пoказала кoманда з Казахстану — три гoнщики у відриві, двoє з них вибoрoли призoві місця. Гoнщик кoманди “Астана-Сіті” Матвій Нікітін зайняв третє місце. А йoгo напарник Нурбoлат Кулімбетoв відзначився перемoгами за два дня змагань. На “Гран-прі Вінниці” спoртсмен зайняв друге місце та став перемoжцем гoнки “Гран-прі ІСД.

В змаганнях брали участь вінничани Владислав Кремінський, Андрій Чернявський та Вадим Снігурський, які підвищили свій рейтинг на міжнародному рівні.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Діти,які ...

КОМЕНТАРІ