Бізнес-планування для внутрішньо переміщуваних осіб на Вінниччині (+фото)

Бізнес-планування для внутрішньо переміщуваних осіб на Вінниччині (+фото)

08.06.16 14:54 0 560
7 червня, на базі Центру суспільної освіти і соціального партнерства відбувся семінар для підприємців із числа внутрішньо переміщуваних осіб «Бізнес-планування. Підготовка до конкурсу бізнес-планів з метою отримання фінансової підтримки».

Захід проходив за сприяння обласної державної адміністрації та фінансової підтримки представництва Європейського Союзу в Україні у рамках проекту «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області».

В роботі семінару взяли участь керівник проекту «Центр адаптації переселенців та підприємців із зони АТО та Криму у Вінницькій області» Валерій Нікітюк та фінансовий консультант Олексій Боєнко, бізнес-тренер Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» Маргарита Хазіна, підприємці із числа внутрішньо переміщуваних осіб, громадськість.

«Даний проект спрямований на стимулювання економічної діяльності серед переміщуваних осіб Вінницької області» – зазначив Валерій Нікітюк. «В першу чергу, це створення сприятливих умов для ведення підприємницької діяльності, забезпечення інформаційної та консультаційної підтримки, а також запровадження фінансових стимулів для ведення власного бізнесу та працевлаштування» – додав він.

Учасники заходу мали змогу навчитися розробляти бізнес-плани для започаткування власної справи з метою отримання фінансової підтримки.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Окремі структурні ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ