Поліпшення надання адміністративних послуг на Вінниччині (+фото)

Поліпшення надання адміністративних послуг на Вінниччині (+фото)

08.06.16 19:32 0 641
7 червня, на базі Центру підготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування Вінницької області відбувся семінар «Діяльність центрів надання адміністративних послуг як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг».

Захід проходив за сприяння обласної державної адміністрації, Центру політико-правових реформ (м. Київ), Центру досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) та фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні.

В роботі семінару взяли участь керівник Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради Євген Іщук, заступник голови правління Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук, заступник голови правління Центру досліджень місцевого самоврядування Ігор Бригілевич, керівники та адміністратори центрів надання адміністративних послуг районних державних адміністрації і міст обласного підпорядкування, представники структурних підрозділів органів влади, які безпосередньо задіяні в наданні адміністративних послуг.

«Метою нашої діяльності є збільшення кількості ЦНАПів та поліпшення якості їх роботи» – зазначив Віктор Тимощук.

На семінарі обговорювалися питання щодо вдосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг з урахуванням досвіду Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради та центрів, які діють на території Волинської області.

Також обговорювалися взаємовідносини між центрами надання адміністративних послуг та центральними органами виконавчої влади щодо передачі повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Загони Державної ...
Наступна новина: Депиляция сахарной пастой ...

КОМЕНТАРІ