Окремі структурні підрозділи Чернігівської міської ради змінюють свої адреси

Окремі структурні підрозділи Чернігівської міської ради змінюють свої адреси

08.06.16 14:31 0 611
Ряд управлінь Чернігівської міської ради переїжджає до інших приміщень. Зміна місць розташування структурних підрозділів проводиться одночасно з їх оптимізацією та має на меті економію бюджетних коштів.

Окрім того, нове розташування управлінь має бути більш зручним для відвідувачів: споріднені за сферою діяльності підрозділи зосереджуються в одній будівлі. Зокрема, на вул. Коцюбинського, 82, де тепер знаходиться Управління земельних ресурсів, працюватимуть також Управління архітектури та містобудування (попередня адреса – вул. Кирпоноса, 9) і Управління капітального будівництва. Перше з них вже знаходиться за новою адресою, друге має найближчим часом переїхати туди з приміщення Новозаводської районної у місті Чернігові ради (з вул. І. Мазепи, 19).

У будівлі за адресою вул. Кирпоноса, 9 працюватимуть три інших управління: Управління культури та туризму (з вул. І. Мазепи, 23), Управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду й Управління у справах сім'ї, молоді та спорту (обидва переїдуть з вул. І. Мазепи, 19).

Управління стратегічного розвитку, що зараз розташоване по вул. Шевченка, 9, переїздить у приміщення Фонду комунального майна на вул. Мстиславську, 8.

Управління транспорту та зв'язку з проспекту Перемоги, 90 переїздить до приміщення Чернігівського тролейбусного управління (вул. Шевченка, 50).

Управління охорони здоров'я переміститься з провулку 1 Травня, 3-А до 3-го поліклінічного відділення міської лікарні № 1 (проспект Миру, 44).

Планується, що вивільнені приміщення у Міському палаці культури будуть використовуватися для роботи його художніх колективів; ще одне з вивільнених приміщень може стати пунктом первинної медичної допомоги.

Решту вивільнених площ місто на конкурсній основі здаватиме в оренду, поповнюючи таким чином бюджет територіальної громади.

Про зміну телефонних номерів управлінь, які змінюють адреси, буде повідомлено додатково.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нові дитячі майданчики ...
Наступна новина: Бізнес-планування для ...

КОМЕНТАРІ