Як діти відпочиватимуть влітку на Житомирщині

Як діти відпочиватимуть влітку на Житомирщині

08.06.16 13:41 0 523
7 червня, у Житомирській облдержадміністрації пройшло засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та організації оздоровлення та відпочинку дітей. У нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління сім'ї, молоді та спорту ОДА Світлана Гресь.

«Ми проводимо ці робочі наради для того, щоб обговорити всі питання. І якщо є проблеми, то потрібно усунути їх, щоб наші діти мали хороший відпочинок», – наголосив Ярослав Лагута.

Під час засідання розглянули питання про організацію роботи пришкільних таборів відпочинку влітку цього року. Наразі в області організовано роботу 289 таких таборів у 22 районах області, в яких відпочиває більше 17 тисяч дітей.

Крім цього, усі заклади оздоровлення і відпочинку області закріплені за територіальними закладами медичного обслуговування. Кожен табір має медичних працівників, які знаходяться на території закладу цілодобово та забезпечені медикаментами для невідкладної медичної допомоги. На сьогоднішній день 519 дітей були оздоровлені в санаторіях Житомирщини. Зокрема, 201 дитина проходила санаторно-курортне лікування в обласному дитячому протитуберкульозному санаторії «Лісовий берег».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У 2016-му рoці на ...

КОМЕНТАРІ