У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу в двохповерховій будівлі

У Рівненській області рятувальники ліквідували пожежу в двохповерховій будівлі

08.06.16 10:01 0 577
06 червня о 01:19 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховій будівлі, що в місті Рівне по вулиці Соборній, 177А. За вказаною адресою негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи на двох пожежних автоцистернах та оперативно-координаційний центру ГУ ДСНС.

По прибуттю на місце виклику працівники ДСНС з’ясували, що пожежа виникла на першому поверсі двохповерхової не експлуатуючої будівлі. Вогонь встиг охопити частину перекриття першого поверху. В ході розвідки вогнеборці встановили, що людей в середині палаючої будівлі немає. Терміново на гасіння пожежі в складі двох ланок газодимозахисників рятувальники подали два водяні стволи.

О 01:35 пожежу було локалізовано, а о 04:15, після ретельного розбирання пошкоджених конструкцій будівлі, повністю ліквідовано. Вогнем було знищено 20 м.кв. перекриття першого поверху будинку та частково пошкоджено стіни. Розповсюдитись вогню за межі осередку його виникнення рятувальники не дозволили.

Пізніше працівники ДСНС встановили, що будівля, де сталася пожежа, вже тривалий час не експлуатується.

До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 10 чоловік особового складу.

На разі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Національний ...
Наступна новина: На Вінничині в обласній ...

КОМЕНТАРІ