Дистанційне управління кранами

Дистанційне управління кранами

08.06.16 16:10 0 810

Разом із розвитком технічного прогресу стало можливо управляти краном не лишке з його кабіни управління, а й зі зручної точки безпосередньо на землі. Зробити це можливо завдяки системі радіоуправління, яку можна застосовувати для всіх різновидів кранів (підйомно транспортного обладнання): кран балок, лебідок, ж / д кранів, козлових кранів, мостових кранів, електричних талей та іш. До речі, в Україні системи радіоуправління кранами виготовляє «Завод Кранкомплект»: http://www.krankomplekt.com/radio/radiogpm/.

Використання систем радіоуправління кранами дасть можливість забезпечити:

  • відсутність кранівника в кабіні, а також свободу переміщення оператора;
  • більш точне позиціонування, переміщення та відстеження вантажів;
  • відсутність кабеля управління, який постійно вимагає замін і ремонтів;
  • синхронне одночасне управління 2-ма кранами одним пультом;
  • оперативність підйомного крана;
  • суттєву економію трудових ресурсів;
  • підвищення безпеки робітників;
  • поліпшення умов праці.

Кнопкова система дистанційного управління кранами

Данная система призначена для управління вантажопідйомним обладнанням за допомогою радіоканалу. Із таким пультом управління зручно працювати, оскільки на передній панелі розміщені всі елементи управління, які легко доступні крановщику навіть в аварійній ситуації. Чутливі кнопки забезпечують легкість і безпеку регулювання швидкості.

Джойстикова система дистанційного управління краном

Данна система управління, як і попередня, також служить для дистанційного керування вантажопідйомним обладнанням. Передавач данної системи обладнали ременем для носіння, що, в свою чергу, робить його дуже зручним. Великий радіус дії, високий ступінь захисту, а також маленька маса при малій потужності радіопередавачів дасть вам можливість управляти краном досить ефективно. Данна система управління дає можливість за допомогою 1-го пульта синхронно управляти 2-ма кран-балками.

Система дистанціскладається з пульта управління і приймального блоку. Між блоком і пультом на відстані ста метрів підтримується радіозв'язок. Система дуже проста в експлуатації і достатньо легко монтується.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Делегація Вінниччини з ...
Наступна новина: Чернівці: Громадські діячі ...

КОМЕНТАРІ