5 способів змусити себе піти в спортзал

5 способів змусити себе піти в спортзал

08.06.16 23:00 0 823

Пожертвувати спокійним способом життя і зробити перший крок в невідомість, завжди важко. І якщо, зібравши волю в кулак, записатися в спортзал, щоб підтримати і зміцнити своє здоров'я, духу ще вистачає, то вже через кілька тижнів кулак, як правило, розтискується... Однак не все так похмуро. Є як мінімум 5 способів, які, безсумнівно, допоможуть вам встати на шлях істинний і змусять вас піти в спортзал. І розповість нам про них Олексій - тренер харківського фітнес-клубу «CandyGym».

Відрізати дорогу до відступу

Як правило, найбільші втрати армія любителів здорового способу життя несе протягом перших двох-трьох місяців тренувань. Саме в цей період люди часто опускають руки і вирішують, що спорт не для них. Однак подолати небезпечний бар'єр можна.

Є спосіб - простий, як граблі, і надійний, як контрольний постріл. Потрібно внести плату за заняття в тренажерному залі на півроку, а краще - на рік вперед. Йдеться про суму, втратити яку було б шкода. Через рік ви вже навряд чи захочете кинути тренування, що стануть невід'ємною частиною повсякденного життя, і ви навряд чи побажаєте повернутися в спокійне минуле.

Давай на спір

У мене є друг - скромняга, яких мало. Довгий час він не міг переламати себе і підійти познайомитися до дівчині, яка йому подобалась. Але врешті-решт ми знайшли ефективне рішення - посперечалися на ящик пива. Буде знайомство - ящик з мене, немає - гуляємо за його рахунок. Адже укласти парі набагато легше, ніж зав'язати знайомство, тут особливого героїзму не треба. Ну а для бідного студента... Загалом, якщо ви були студентом, то зрозумієте.

Так ось зараз вони чекають дитину. Спосіб цей універсальний і цілком прийнятний в нашому випадку. Найкраще сперечатися з людиною спраглою змін: хто довше буде відвідувати спортзал, той і переміг. Однак виграш треба пообіцяти настільки істотний, щоб не виникло навіть думки про припинення тренувань.

Надійна команда

Збираючись записатися у фітнес-клуб, переконайте одного, а ще краще кількох друзів, скласти вам компанію. Упевнений, що серед ваших знайомих обов'язково знайдуться люди, які з задоволенням приймуть таку пропозицію. А напарник для занять в спортзалі - велика справа: він і розбудить на чергове тренування, і підніме штангу, що вас причавила і на корені припинить розкольницькі ідеї про те, що непогано б зробити невелику перерву в спорті тижні десь на три-чотири. Надійна команда - це практично стовідсоткова запорука успіху.

Велика мета

Мета завжди згуртовує людей. Якщо поставити мету вичавити до Нового року від грудей 100 кг або побороти на руку штангіста Васю з сусіднього відділу і йти до данної мети не дивлячись ні на що, то незабаром можна добитися відмінних результатів. І нехай на Різдво ви підняли тільки половину того, до чого прагнули, зате вже кілька місяців ви займаєтеся спортом, а вільна раніше футболка стала досить щільно облягати торс.

Все пізнається в порівнянні

Повісьте поруч з дзеркалом фотографію Шварценеггера чи ще якогось атлета, фігура якого здається Вам близькою до досконалості. Тепер, розглядаючи себе, коханого, ви мимоволі будете поглядати на накачаного хлопця, порівнювати себе з ним і думати про те, що треба щось змінювати у своєму житті, щоб зберегти здоров'я і виглядати завжди на п'ять балів.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что сегодня можно ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ