На Тернопіллі степан Барна відвідав Копичинецьку виправну колонію

На Тернопіллі степан Барна відвідав Копичинецьку виправну колонію

09.06.16 17:06 0 555
Голова обласної державної адміністрації Степан Барна під час робочої поїздки у Гусятинський район відвідав Копичинецьку виправну колонію УДПтС України в Тернопільській області (№112).

Очільник краю ознайомився із матеріально-технічною базою закладу, умовами, в яких проживають засуджені. Наразі їх тут 327. Тут відбувають покарання рецидивісти або засуджені за тяжкі та особливо тяжкі злочини.

«Умови перебування у закладі є досить непоганими. Чисті приміщення, збалансоване харчування, є медпункт, де можна отримати кваліфіковану допомогу», - констатував очільник краю.

Також Степан Барна оглянув вироби, які виготовляють у Копичинецькій колонії. Це – дитячі майданчики, меблі тощо. Тут переважно працюють під замовлення.

«Наша стратегія – щоб у кожному селі був дитячий майданчик, -зазначив голова ОДА. – Продукція високоякісна та конкурентоспроможна. Тому я буду рекомендувати головами РДА, щоб вони контактували з керівництвом колонії і замовляли продукцію. Я переконаний, що обидві сторони від цього тільки виграють».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині відтепер ...
Наступна новина: Відбувся черговий тур ...

КОМЕНТАРІ