У Рівненській області рятувальники провели пізнавальну екскурсію для дітей пришкільного табору літнього відпочинку

У Рівненській області рятувальники провели пізнавальну екскурсію для дітей пришкільного табору літнього відпочинку

09.06.16 11:18 0 587
7 червня на екскурсію до пожено-рятувального підрозділу смт. Демидівка завітали діти пришкільного табору літнього відпочинку «Веселка».

Юним гостям рятувальники продемонстрували пожежний автомобіль та спеціальне пожежно-технічне обладнання, що використовується під час ліквідації пожеж та наслідків надзвичайних подій. Кожен мав змогу приміряти захисний одяг вогнеборців та посидіти за кермом пожежного автомобіля. Крім того школярі мали змогу зазирнули до класу де вогнеборці щодня підвищують свою професійну майстерність. У ході зустрічі діти ставили рятувальникам безліч запитань про особливості несення служби. Вогнеборці, у свою чергу, із задоволенням надавали їм обґрунтовані та вичерпні відповіді. На завершення дітлахам було продемонстровано як правильно користуватися вогнегасником та за якими номерами телефонів звертатися у випадку небезпеки.

Рятувальники переконані, що такі екскурсії дозволяють розширити уявлення дітей про роботу співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій, виховувати повагу та інтерес до професії рятувальника. Разом з тим, під час такого спілкування діти закріплюють свої знання з основ безпечної життєдіяльності та навчаються правильно діяти у різноманітних надзвичайних ситуаціях.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбулась ...
Наступна новина: Валерій Коровій: «Ми ...

КОМЕНТАРІ