Мукачівця,який вбив рідну бабусю засуджено до 9 років 6 місяців позбавлення волі    Вироком Мукачівського міськрайонного суду мешканця м. Мукачево визнано винним в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України) та засуджено до покарання у вигляді позбавлення

Мукачівця,який вбив рідну бабусю засуджено до 9 років 6 місяців позбавлення волі Вироком Мукачівського міськрайонного суду мешканця м. Мукачево визнано винним в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України) та засуджено до покарання у вигляді позбавлення

09.06.16 15:29 0 565
Вироком Мукачівського міськрайонного суду мешканця м. Мукачево визнано винним в умисному вбивстві (ч.1 ст. 115 КК України) та засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років 6 місяців.

Встановлено, що в лютому 2016 року, 49-річний чоловік на ґрунті особистих неприязних стосунків, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння під час сварки умисно завдав 95-річній бабусі не менше 25 множинних ударів.

Свою вину обвинувачений повністю так і не визнав та намагався всіляко виправдати себе у вчиненому.

Відтак, враховуючи тяжкість вчиненого злочину та те, що чоловік так і не усвідомив протиправність вчиненого, суд підтримав позицію прокурора та призначив обвинуваченому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 років 6 місяців.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ