Луцькі школярі відпочивають у пришкільних таборах

Луцькі школярі відпочивають у пришкільних таборах

09.06.16 09:24 0 569
Цьогоріч у Луцьку працюють 26 пришкільних оздоровчих таборів. Один з них функціонує й у КЗ “Луцький НВК № 9 Луцької міської ради”.

За словами директора школи Олександра Дубини, цього літа у таборі оздоровлюється 201 школяр, всі кошти виділені з міського бюджету. Табірна програма у діток цікава та насичена. Ранок розпочинається загальною лінійкою, потому школярі йдуть на зарядку, і після неї мають смачний та поживний сніданок. Вихованці відвідують літню мовну школу, де в ігровій формі вивчають англійську.

Передбачена й культурна програма - діти відвідують різноманітні екскурсії, беруть участь у спортивних заходах, іграх, квестах.

У таборі велику увагу приділяють харчуванню. За словами головного кухаря Лесі Павлівни, вони повністю забезпечені всіма необхідними продуктами: м'ясом, рибою, овочами, фруктами, крупами, молочним. Щодня колектив продумує нове поживне меню на день. “Найбільша цінність для нас, коли після обіду дітки щиро дякують”, - сказала вона.

До слова, цього року з міського бюджету було виділено 3 млн 350 тис. грн на оздоровлення дітей, у минулому - 2 млн 191 тис. грн. Наразі щоденна вартість харчування на кожну дитину збільшена на 5 грн, і зараз становить 21,5 грн.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ