В Луцьку секретар міської ради Юлія Вусенко розповіла про поїздку до Польщі

В Луцьку секретар міської ради Юлія Вусенко розповіла про поїздку до Польщі

09.06.16 14:14 0 669
Під час оперативної наради секретар міської ради Юлія Вусенко розповіла присутнім про результати поїздки у Республіку Польща. За її словами, вдалося побувати у містах Варшава та Люблін, гміні Конопніца. У рамках поїздки українська делегація мала можливість побачити досвід поляків у напрямку децентралізації повноважень.

Юлія Вусенко акцентувала, що під час перебування у місті-партнері Любліні почула багато схвальних відгуків про спільні програми, які реалізовуються з 1996 року. За її словами, вони задоволені співпрацею з Луцьком та готові й надалі реалізовувати спільні проекти.

Також Юлія Вусенко зауважила, що їй було приємно чути позитивні відгуки про роботу луцького ЦНАПу від колег з різних регіонів України. Вона подякувала колективу Центру надання адміністративних послуг за роботу та закликала й надалі вдосконалюватися.

Звернула увагу присутніх секретар міської ради й на те, що 30 червня відбудеться чергова сесія. Тому, до 9 червня необхідно у відділ секретаріату подати відповідні проекти рішень. Вона зазначила, що постійні комісії вноситимуть до порядку лише ті питання, які є нагальними.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі послугами ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ