На Житомирщині відтепер можна придбати сучасну сільськогосподарську техніку.

На Житомирщині відтепер можна придбати сучасну сільськогосподарську техніку.

09.06.16 16:40 0 591
Вчора, 7 червня, у с. Левків Житомирського району відбулося урочисте відкриття центру із продажу та обслуговування сільськогосподарської техніки ТОВ «TITAN MACHINERY UKRAINE».

У заході взяли участь начальник управління агропромислового розвитку ОДА Руслан Кирилюк, керівники агроформувань області, представники банків-партнерів.

Під час урочистостей відбулася демонстрація сучасної техніки Case IH. Зокрема, були представлені трактори, сівалка зернова суцільного висіву, дискові борони, глибокорозпушувач, самохідний сільськогосподарський обприскувач, комбайн.

Представники компанії показали також заздалегідь підготовлені та засіяні за американською технологією «Twin Row» площі соняшнику, кукурудзи та сої. Ця технологія використовується в Україні вже третій рік та зарекомендувала себе такою, що забезпечує збільшення врожайності на 15-18%.

Сільськогосподарським виробникам усіх форм власності надається можливість за рахунок коштів державного бюджету отримати на умовах фінансового лізингу різноманітну сільськогосподарську техніку як вітчизняного, так і іноземного виробництва після проведення лізингоодержувачем попередньої оплати в розмірі від 10% її вартості, надання документів згідно Порядку та обов'язкового страхування предмета лізингу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ