Тернопіль: сергій Надал підписав меморандум про співпрацю із представниками проекту «Розумне місто»

Тернопіль: сергій Надал підписав меморандум про співпрацю із представниками проекту «Розумне місто»

10.06.16 14:31 0 582
Днями у Тернополі перебували представники проекту «Розумне місто» - це проект електронного врядування, який передбачає впровадження інформаційних та інтернет-технологій у органах місцевого самоврядування з метою обміну інформацією он-лайн та надання послуг громадянам, підприємцям та урядовим агенціям.

Міський голова Сергій Надал підписав меморандум про співпрацю між органом місцевого самоврядування та представниками проекту.

«Одна з найефективніших ІТ-команд в Україні долучиться до впровадження у місті нових технологій. Ми спільно поставили собі за мету зробити Тернопіль інноваційним містом та вирішити актуальні проблеми у різних сферах життєдіяльності міста, - зазначив Сергій Надал. - Найголовніше, зробите наше місто відкритим для громади, забезпечити функціонування у Тернополі системи прямого народовладдя. у нашому місті функціонують системи «Відкрите місто», «Відкритий бюджет» та багато інших, проте я також добре усвідомлюю, що необхідно впроваджувати нові інструменти для оптимізації процесів самоврядування».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Зміни до ...

КОМЕНТАРІ