Захисти Україну!

Захисти Україну!

10.06.16 18:11 0 558
У Здолбунівському районному центрі зайнятості інформували безробітних про військову службу за контрактом в лавах Збройних Сил України.

Здолбунівський районний військовий комісаріат та центр зайнятості уже тривалий час співпрацюють у частині проведення семінарів для безробітних громадян віком до 40 років з метою орієнтації на проходження військової службу за контрактом.

7 червня відбувся черговий семінар під назвою «Орієнтація на службу в Збройних Силах України», який проводила головний спеціаліст відділення комплектування та призову Здолбунівського районного військового комісаріату Людмила Ігнатьєва. На заході присутні отримали інформацію про потребу у посадах на військову службу за контрактом у різних військових частинах України, грошове забезпечення, права та обов'язки військовослужбовця за контрактом, отримали інформаційні листівки.

У центрі зайнятості для інформування безробітних створений інформаційний стенд «Військова служба за контрактом» з розміщеними рекламно-агітаційними матеріалами щодо військової служби за контрактом. У інформаційному секторі розміщена інформація про умови прийняття на військову службу за контрактом, а на стендах, де розміщені вакансії, постійно оновлюються дані про актуальні вакансії на військову службу за контрактом у військових частинах України як один із варіантів працевлаштування.

Протягом 2016 року було проведено 11 таких семінарів, у яких взяло участь 140 чол.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ