В Чернівецькій області алгоритми підготовки водіїв транспортних засобів (+фото)

В Чернівецькій області алгоритми підготовки водіїв транспортних засобів (+фото)

10.06.16 19:15 0 590
У Кельменцях, в Територіальному сервісному центрі 7345 Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області відбулась нарада з участю керівників навчальних закладів з підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації водіїв автотранспортних засобів.

Виконуючий обов’язки начальника ТСЦ Василь Лупашко поінформував присутніх про вимоги законодавства щодо акредитації навчальних закладів, порядку отримання атестатів спеціалістів, свідоцтв про закінчення навчання.

Йшлось про приведення в належний стан матеріально-технічної бази закладів для подальшого їх обстеження, формування матеріалів, необхідних при отриманні сертифікату про державну акредитацію в Головному сервісному центрі МВС України.

Увагу запрошених було звернуто на вимоги спільного наказу МВС, Міністерства освіти та науки, Міністерства інфраструктури, Міністерства соціальної політики України від 05.04.2016, який регламентує діяльність автошкіл.

Учасники наради ознайомились з основами українського антикорупційного законодавства, зокрема, з відповідальністю за вчинення посадових злочинів чи корупційних правопорушень.



Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тячівщині через ...

КОМЕНТАРІ