Чернівчан закликають підтримати національну збірну України з футболу на ЄВРО-2016

Чернівчан закликають підтримати національну збірну України з футболу на ЄВРО-2016

10.06.16 08:26 0 580
Фан-зона для колективного перегляду матчів чемпіонату Європи 2016 року з футболу працюватиме у Чернівцях з 10 червня до 10 липня на площі Філармонії. Трансляцію матчів та функціонування фан-зони на площі забезпечуватиме підприємець Сергій Кирдилюк, якому надано дозвіл на облаштування тут тимчасових літнього та спортивного майданчиків.

Рішення про облаштування фан-зони виконавчий комітет міської ради прийняв з огляду на звернення Федерації футболу України та місцевих вболівальників.

Підприємця зобов'язано завершувати трансляцію матчів не пізніше 24.00, забезпечити дотримання на площі та прилеглих вулицях належного санітарного стану, роботу громадської вбиральні та біотуалетів, охорону громадського порядку.

На тимчасовому спортивному майданчику планується проведення спортивно-розважальних заходів для дітей та дорослих, зокрема змагань з пляжного волейболу та футболу.

Підприємець зобов'язався забезпечити вболівальникам безкоштовний доступ до вбиральні. У фан-зоні буде безкоштовна питна вода, працюватиме пост первинної медичної допомоги.

Чернівчан, вболівальників закликають долучитися до колективного перегляду матчів та підтримати національну збірну України з футболу на ЄВРО-2016, спільними зусиллями подарувати нашій команді віру, натхнення та впевненість у власних силах.

Відкриття фан-зони відбудеться 10 червня о 21.00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року платники ...
Наступна новина: Верховний Суд України ...

КОМЕНТАРІ