Ландшафтні дизайнери та урбаністи зі всієї України зберуться у Чернівцях для облаштування парку

Ландшафтні дизайнери та урбаністи зі всієї України зберуться у Чернівцях для облаштування парку

10.06.16 19:56 0 586
Дводенний АРТ-хакатон, де своїм досвідом ділитимуться кращі урбаністи та ландшафтники України, працюватиме 11-12 червня у Чернівцях. Мета заходу – розробити та обрати найкращу концепцію облаштування південної частини парку «Жовтневий», де чернівчанам і гостям міста буде безпечно, світло і затишно.

Ініціаторами та організаторами першого АРТ-хакатону у Чернівцях, який проводиться за сприяння та підтримки мерії, виступають ЖК “Водограй” спільно з ГО “Альтернатива Є”.

До участі запрошуються молоді і досвідчені архітектори, дизайнери, ландшафтні дизайнери, громадські активісти, небайдужі чернівчани та українці.

Участь у хакатоні безкоштовна, реєстрація учасників триває на сайті : hackaton.com.ua

Ділитися своїм досвідом з учасниками хакатону будуть:

· Семен Поломаний – архітектор, ландшафтний архітектор, співзасновник та куратор проекту «Либідь Є» , що покликаний відродити р. Либідь. Призер міжнародного архітектурного конкурсу в рамках фестивалю СANactions-2014. Дослідник в галузі містобудування та ландшафтної архітектури (КНУБіА).

· Олександр Кучерявий – Архітектор з Білорусі. Займається енергоефективними будинками. Реалізував «Перший Мультикомфортний будинок в Білорусі» і серійний енергоефективний будинок OptimaHouse в Україні. Брав участь у розробці європейської “Інструкції проектування Активних будинків” (Брюссель).

· Дмитро Аранчій – працює у сфері архітектурного проектування та дизайну, є піонером обчислювальної архітектури в Україні. Отримав освіту у лондонській Архітектурній Асоціації на курсі Design Research Laboratory.

Отримані знання учасники хакатону зможуть реалізувати на практиці – проект облаштування парку, який переможе, буде реалізований за кошти інвесторів.

На учасників дводенного брейнстормінгу та чернівчан очікує світлове шоу та концерт на озері (11 червня о 22.00), найактивніших здивують цікаві несподіванки.

Відкриття АРТ-хакатону відбудеться 11 червня о 11.00 в ЖК «Водограй» (вул. Воробкевича, 31). Захід розпочнеться з кави натхнення в парку «Жовтневий» о 09.00.

З маленьких дій починаються великі зміни! Приєднуйтеся!

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тячівщині через ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ