У Рівненській області рятувальники прийняли участь у проведенні огляду-конкурсу діяльності консультаційних пунктів щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях у місті

У Рівненській області рятувальники прийняли участь у проведенні огляду-конкурсу діяльності консультаційних пунктів щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях у місті

10.06.16 20:14 0 580
8 червня працівники Кузнецовського міського сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області прийняли участь у проведенні огляд-конкурсу консультаційних пунктів щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях, які створені при всіх житлово-експлуатаційних дільницях Кузнецовського міського комунального підприємства.

Метою проведення даного конкурсу є огляд діяльності консультаційних пунктів, вивчення стану проведення навчання діям у надзвичайних ситуаціях населення за місцем проживання, покращення рівня надання консультацій з питань цивільного захисту та дій в умовах можливих надзвичайних ситуацій, розповсюдження інформаційних пам’яток, листівок, посібників, перегляду і прослуховування спеціальних аудіо- та відеоматеріалів щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях, удосконалення навчальної матеріально-технічної бази пунктів, забезпечення умов для самостійного вивчення населенням правил поведінки та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також заохочення керівників житлово-експлуатаційних дільниць, які досягли кращих результатів в просвітницько-інформаційній роботі та пропаганді серед населення знань щодо дій у надзвичайних ситуаціях.

У конкурсі приймали участь чотири консультаційні пункти. По результатам оцінювання було визначено ступінь готовності консультаційних пунктів до просвітницько-інформаційної роботи і пропаганди знань з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності серед населення.

Учасники конкурсу за сумою набраних балів розподілили призові місця наступним чином: третє місце – ЖЕД № 4, друге місце, з однаковою кількістю балів посіли – ЖЕД № 1, 2, а переможцем даного конкурсу стала – ЖЕД № 3.

Підводячи підсумки, комісія зробила висновок, що у всіх консультаційних пунктах міста створені умови для самостійного вивчення населенням посібників, пам’яток, рекомендацій та інших навчально-інформаційних матеріалів. Кожен бажаючий має змогу отримати профілактичні листівки, а також переглянути стенди і плакати з інформацією щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій.

Кузнецовський міський сектор

Головного управління ДСНС

України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ландшафтні дизайнери та ...
Наступна новина: Експерт німецького банку ...

КОМЕНТАРІ