У Луцьку обговорили питання рекламного оформлення торгових закладів міста

У Луцьку обговорили питання рекламного оформлення торгових закладів міста

11.06.16 17:21 0 607
09 червня 2016 у приміщенні Департаменту ЦНАП за ініціативою управління розвитку підприємництва та реклами міської ради і управління містобудування та архітектури відбулася нарада на тему: «Організація рекламного оформлення торговельних закладів міста Луцька». Захід відбувся під головуванням заступника міського голови Сергія Григоренка.

До участі у нараді були залучені представники рекламних компаній, власники торговельних закладів, офісів тощо.

Актуальність теми заходу продиктована необхідністю приведення стану рекламних засобів та вивісок на торгівельних закладах до вимог «Концепції розміщення та розвитку зовнішньої реклами та вивісок в м. Луцьку», затвердженої рішенням Луцької міської ради від 25.05.2016 №9/6 та Порядку розміщення вивісок у м. Луцьку, затвердженого рішенням Луцької міської ради від 25.05.2016 №9/6.

Нормативними документами регламентується мета, зміст, принципи та напрямки організації зовнішнього рекламного оформлення міста разом із визначенням принципів та засобів їх реалізації.

В процесі роботи наради представникам рекламних компаній, торгівельних та інших закладів було наглядно наведено як негативні, так, водночас, і сучасні передові зразки зовнішнього оформлення вивісок вітрин не лише на прикладі міста Луцька, а й інших міст України щодо форм, використовуваних кольорів, мови.

Представники управління містобудування та архітектури проінформували про розроблення процедурних заходів щодо погодження вивісок.

Управління розвитку підприємництва та реклами

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кадрові зміни
Наступна новина: Рівненська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ