Луцьк: “Літо без проблем” для учасників пришкільного табору ЗОШ №23 «Незабудка»

Луцьк: “Літо без проблем” для учасників пришкільного табору ЗОШ №23 «Незабудка»

11.06.16 10:10 0 638
Працівники сектору обслуговування дітей центральної міської бібліотеки для дорослих організували для користувачів - учасників пришкільного табору ЗОШ №23 «Незабудка» зустріч з поліцейськими під назвою «Літо без проблем».

Луцькі патрульні Ірина Чиж та Ольга Шмігель провели повчальний урок з правил безпечної поведінки на вулицях, ознайомили з дорожніми знаками та місцями безпечного переходу дороги. Найбільшу зацікавленість у дітей викликала інформація про однострої патрульних та умови застосування спецзасобів під гаслом «Українські поліцейські завжди допоможуть».

Бібліотекар Ірина Гулюк звернула увагу присутніх на викладку літератури «Будь обережним на дорозі». Діти переглянули відеоурок «Поради тітоньки Сови», відповідали на запитання вікторини «Мій друг-дорожній рух».

На завершення зустрічі усі присутні отримали в подарунок книгу Ольги Дробишевої «1000 та 1 поворот» та зробили селфі з патрульними.

Захід відбувся в рамках Програми «Бібліотека – територія дитинства», що реалізовується бібліотечними закладами міста впродовж шкільних літніх канікул. Детальна інформація про заходи Програми – на сайті управління культури міської ради http://culture-lutsk.org.ua/.ua та за тел.253647, 249072.

Управління культури, 720447

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: У Рівненській області з ...

КОМЕНТАРІ