Прокурор Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

Прокурор Вінницької області здійснив виїзний прийом громадян

11.06.16 13:49 0 563
Прокурор Вінницької області В’ячеслав Соколовий провів черговий особистий прийом громадян по місцю праці та проживання, а саме в м. Ладижин, яке відноситься до територіальної юрисдикції Бершадської місцевої прокуратури. На прийом записалось 5 жителів міста. Людей хвилювали проблеми неналежного виконання працівниками поліції своїх обов'язків, щодо розслідування окремих кримінальних проваджень, порушення в Ладижинському дитячому будинку-інтернаті для розумово-відсталих дітей тощо.

Прокурором області прийнято письмові заяви та роз'яснено порядок оскарження рішень слідчих тощо. Також роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.

Крім того, очільник прокуратури побував у Ладижинській виправній колонії № 39. Він провів особистий прийом 11 осіб, які утримуються в цій установі. Візит здійснений з метою ознайомлення з умовами тримання осіб в установах відбування покарань на відповідність їх чинному законодавству й Міжнародним нормам і стандартам. Засуджені цікавились питаннями внесення касаційних скарг на вироки суду та роз’ясненням Законів «Про амністію» та «Про попереднє ув’язнення». Органами прокуратури Вінниччини й надалі приділятиметься прискіплива увага питанням нагляду за дотриманням конституційних прав громадян в установах відбування покарань та запобіганню жорстокому поводженню з ними, – зауважив В'ячеслав Соколовий.

Відділ організації прийому громадян,

розгляду звернень і запитів прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині викрито ...
Наступна новина: Підприємці Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ