У Тернополі спеціальна комісія визначатиме кращих учнів для отримання стипендій

У Тернополі спеціальна комісія визначатиме кращих учнів для отримання стипендій

11.06.16 16:46 0 537
Спеціально створена конкурсна комісія визначатиме кращих учнів шкіл Тернополя, які будуть отримувати щомісячні іменні стипендії від Тернопільської міської ради. Для організації роботи з розгляду, відбору та висунення кандидатів на іменну стипендію міської ради затверджено персональний склад комісії. Зокрема, до неї увійшли заступник міського голови Леонід Бицюра, начальник управління освіти і науки Ольга Похиляк, депутат міськради, голова депутатської комісії з питань освіти Володимир Місько, фахівці управління освіти, методисти освітніх центрів міста.

Перше засідання конкурсної комісії по відбору та висуненню кандидатів на іменну стипендію Тернопільської міської ради відбудеться 15 червня о 14 год. в сесійній залі міськради.

Нагадаємо, старанні та обдаровані учні шкіл Тернополя будуть отримувати щомісячні іменні стипендії. У різних сферах освіти виділили 17 номінацій, у кожній з яких по три учні отримуватимуть щомісяця грошову винагороду впродовж навчального року.

Як зауважив міський голова Сергія Надала, це стимулюватиме школярів поглиблювати свої знання у певній галузі.

«Стипендії отримуватимуть переможці олімпіад, а також ті, хто буде мати кращі досягнення у цих 17-ти номінаціях. Впевнений, що це буде добрим стимулом для дітей поглибити своє навчання. Претендувати на іменні стипендії зможуть учні 7-11 класів», - підсумував Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Кадрові зміни

КОМЕНТАРІ