В Житомирській області представники Центру проконсультували учасників АТО ще у двох районах

В Житомирській області представники Центру проконсультували учасників АТО ще у двох районах

11.06.16 19:22 0 679
Вчора, 9 червня, працівники Центу допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації з метою залучення учасників АТО до одержання допомоги та консультацій провели виїзні прийоми в Брусилівському та Коростишівському районах.

Представники Центру ставлять перед собою мету – надання військовослужбовцям вичерпної інформації про всі пільги та права учасників антитерористичної операції.

На обліку в Брусилівському УПСЗН – 3 сім'ї загиблих, 1 – безвісті зниклого, 170 сімей учасників АТО та 121 демобілізований. У Коростишівському – 222 учасника бойових дій, 19 ветеранів війни. 3 родини загиблих та 242 демобілізованих.

Найбільше учасників АТО та членів їх сімей хвилювало питання про виділення земельних ділянок, отримання посвідчення учасника бойових дій та можливість зубопротезування в районній лікарні.

Також представники Центру розповіли, що військовослужбовці мають змогу отримати професійну консультацію та відповіді на питання: як отримати статус учасника АТО, які документи необхідні для санаторно-курортного лікування учасників АТО, про соціальну та психологічну адаптацію учасників антитерористичної операції, як отримати матеріальну допомогу, про додаткові гарантії мобілізованим тощо.

На сьогоднішній день до Центру допомоги учасника АТО при ОДА надійшло 3879 звернень, з яких 3646 повністю вирішено.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ