Підприємці Тернопільщини дізналися більше про доступні кредити

Підприємці Тернопільщини дізналися більше про доступні кредити

11.06.16 14:06 0 607
Влада області робить усе для того, аби створити належні умови для розвитку підприємницької діяльності, а також налагодити ефективну співпрацю між бізнесом та банківськими установами. Про це наголосив керівник апарату Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Вонс під час наради стосовно доступних програм кредитування для бізнесу із залученням додаткових фінансово-кредитних ресурсів.

У даному заході взяли участь представники банківських установ, керівники області, представники громадських формувань підприємців та суб'єктів підприємницької діяльності. Тернопільські філії державних, приватних та зарубіжних банків запропонували широкий перелік можливостей кредитування. Серед них: енергоаудит, кредитні програми, спрямовані на підтримку бізнесу в сфері агропромислового комплексу, соцкредитування, «технічні кредити» тощо.

«Наша зустріч зумовлена можливою нестачею інформації або ж хибним твердженням про те, що для розвитку бізнесу в області наразі немає фінансових ресурсів. Відтак ми започатковуємо консруктивний діалог між представниками влади, бізнесу та банківських установ для надання допомоги у веденні бізнесу та подальшої співпраці загалом. Всім, хто намірений працювати чесно, відкрито і прозоро, ми допомагатимемо у вирішенні спірних питань, що стають на заваді ефективної підприємницької діяльності», — підсумував Ігор Вонс.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ