На Тернопіллі унікальні ретро-автомобілі покажуть на Святі замку у Сидорові

На Тернопіллі унікальні ретро-автомобілі покажуть на Святі замку у Сидорові

11.06.16 08:56 0 595
Свято замку у селі Сидорів Гусятинського району відбудеться у неділю, 12 червня. На дійство запрошують усіх охочих, яким обіцяють чимало цікавого. Почнеться святкування вже від ранку, із проведення сільських спортивних ігор.

«Загалом після того планується і концертна програма, і виставка ретро-автомобілів. Я думаю, буде дуже цікаво, інтерес до замку є надзвичайно великий, бо багато всі про нього чули, замок дійсно красивий, цікавий, але дуже мало людей там були. І це свято замку буде знову ж таки буде сприяти тому, що люди зможуть відкрити для себе і ту частинку Тернопільської області де, будем говорити відверто, рідко заїздили туди, – розповів начальник відділу туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Назар Яворський журналістам телеканалу «TV-4».

Свято замку у Сидорові Гусятинського району в неділю, 12 червня, є частиною загальнообласної програми Тернопільської облдержадміністрації, за задумом якої такі дійства проведуть в різних замках області. Свята замків вже відбулися в Збаражі, Кременці та Бережанах. Після Сидорова естафету прийме Скалат.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Вінницької ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ