Військовослужбовці ВСП ЗСУ отримали медалі «За службу Україні»

Військовослужбовці ВСП ЗСУ отримали медалі «За службу Україні»

11.06.16 11:12 0 591
Медалі «За службу Україні» вручив військовослужбовцям Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку заступник голови ОДА Юрій Юрик.

20 військовослужбовців понад 3 місяці виконували завдання у зоні проведення АТО. Основна група повернулась 10 травня, решта - 1 червня.

« нелегкий для країни час, але ви не залишаєтеся осторонь, займаєте активну позицію та робите свій внесок у боротьбу та наближення перемоги, - звернувся до військовослужбовців Юрій Юрик. – Спільними зусиллями ми відновлюємо армію. лави Збройних Сил України поповнюють ті, хто може дати гідну відсіч ворогу. Дякую кожному з вас за патріотизм, відданість військовій присязі та професіоналізм!»

Але найголовніше, наголосив заступник голови ОДА, що військовослужбовці повернулися додому без втрат.

"Ми святкуємо трішки відтерміновану дату - 26 травня була 13-та річниця створення Тернопільського зонального відділу, - розповів начальник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Іван Бугай. – З 2014 році у зоні АТО ми виконуємо різні завдання. Найголовніше - дотримання порядку у звільнених містах, ведемо боротьбу з диверсійними групами на військових об'єктах. Також нашим завданням є захист майна Збройних Сил України від розкрадання, інших злочинних посягань та забезпечення безпеки дорожнього руху військових транспортних засобів".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ