Ніколь Кідман показала фігуру на пляжі

Ніколь Кідман показала фігуру на пляжі

11.06.16 21:46 0 1999

Як повідомляє зоряний інтернет-журнал www.star-magazine.ru, в якому ви можете прочитати багато цікавої інформації зі світу шоу бізнесу, знайти біографію та особисті фото ваших улюблених зірок естради та кіно: у мережі з'явилися фотографії чудової американо-австралійської актриси, співачки і продюсера Ніколь Кідман. На фотокартці відображена Ніколь, яка прогулюється по пляжу Сіднея. По всій видимості актриса втомилася від роботи і вирішила відвідати найбільше місто Австралії - своєї батьківщини.

На пляжі Ніколь купалася і засмагала не одна, а в компанії своєї мами - Жаннель Енн. Незважаючи на те що влітку цього року Ніколь виповниться 49 років, вона виглядає просто чудово. Вона, без сумніву, може дозволити собі прогулянки по пляжу в бікіні, адже її фігурі можуть позаздрити багато дівчат.

Правда, сама Ніколь визнається, що у неї немає якихось секретів краси. Вона не обмежує себе в їжі і не дотримується суворих дієт. Кідман каже, що у неї немає строгого режиму. Актриса впевнена в тому, що для того, щоб бути у формі, досить просто не переїдати і дотримуватися межі в харчуванні.

Такого ж принципу дотримується Ніколь і в спорті. Не потрібно мучити себе тренуваннями «до сьомого поту», досить просто займатися фітнесом, а головне - робити це з задоволенням. А для тих, хто зайнятий сімейними справами і ледве знаходить вільну хвилинку, у Ніколь теж є рада - займайтеся спортом з родиною.

Актриса говорить, що дуже любить тренуватися з сім'єю. Це і зближує всіх членів сім'ї, і приносить багато задоволення. З родиною можна вийти на пробіжку або влаштувати велопрогулянку. Не забуває Ніколь і про вітаміни. Ніколь віддає перевагу йозі, не перебуває довгий час на сонці і приділяє багато уваги своїй шкірі.

Правила, про які розповідає Ніколь, дуже прості. Цих принципів, які допомогли Кідман виглядати в свої 49 років не гірше, ніж багато моделей, повинна дотримуватися будь-яка дівчина, яка хоче залишатися красунею якомога довше і радувати око оточуючих!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Діти учасників АТО з ...
Наступна новина: Особливості мережі ...

КОМЕНТАРІ