Функціональне медична ліжко - зручність і безпека для лежачих пацієнтів

Функціональне медична ліжко - зручність і безпека для лежачих пацієнтів

13.06.16 20:11 0 954

На жаль, люди іноді хворіють, і деякі хворі через важку хворобу і втрату здатності до самостійного пересування змушені тривалий час дотримуватися постільного режиму. Ще сумніше, коли відновити здоров'я в повному обсязі не вдається, і тоді хворі залишаються прикутими до ліжка на довгі роки. Саме для таких випадків і були розроблені спеціальні медичні ліжка - зручний і корисний винахід, спеціально призначений для якісного догляду за лежачими пацієнтами. До речі, купить функціональне медичне ліжно ви можете в інтернет-магазині медичної техніки: https://ukrmedshop.ua/reabilitaciya/dlya-lezhachih-bolnyh/medicinskie-krovati.

Що представляє собою функціональне медичне ліжко?

На відміну від звичайних лікарняних ліжок, медичне функціональне ліжко має широкий спектр можливостей, тому і отримало таку назву. Завдяки спеціальній конструкції і різним додатковим пристосуванням лежачі хворі мають можливість вести більш комфортний спосіб життя, наскільки це можливо в їхньому становищі. Наприклад, висувний поворотний столик дає можливість зручно приймати їжу. Штатив для крапельниць дозволяє проводити медичні процедури прямо в палаті або іншому приміщенні, де стоїть ліжко. Бічні огорожі і підлокітники забезпечують безпеку пацієнта.

Наявність у медичному ліжку двох, трьох або чотирьох секцій, а також можливість їх трансформації в залежності від конкретної ситуації, дозволяють медичному персоналу здійснювати повноцінний догляд за лежачим хворим. Змінюючи положення секцій, можна змінити і положення тіла пацієнта, виходячи з потреб і обставин.

Переміщення секцій, підняття або опускання ложа й інші функціональні можливості здійснюються за допомогою механічного або електричного приводу. Медична функціональне ліжко обладнане колесами, тому його без зусиль можна перевозити як в межах однієї кімнати, так і в інші приміщення. Це особливо важливо, якщо хворого потрібно доставити, наприклад, до місця проведення обстеження з використанням великогабаритного медичного обладнання.

Переваги використання медичного ліжка

Лежачі пацієнти вимагають особливої ​​уваги і багато в чому якість догляду за такими хворими залежить від функціональних можливостей медичної ліжка. До числа його достоїнств можна віднести:

  • практичність і надійність;
  • комфорт для пацієнта і зручність для обслуговуючого персоналу;
  • можливість проводити гігієнічні та медичні процедури;
  • безпека для пацієнта;
  • можливість переміщення ліжка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Як правильно замовити ...

КОМЕНТАРІ