Чернігів: Другий день змагань тілоохоронців

Чернігів: Другий день змагань тілоохоронців

14.06.16 11:06 0 631
У Чернігові продовжується ХІХ Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. 12 червня пройшов другий день Чемпіонату, в якому змагалися 14 команд-учасників.

На четвертому етапі змагань тілоохоронці продемонстрували свої навички у пошуку вибухівок в автомобілях. Заздалегідь судді чемпіонату заховали у 3-х автівках по два вибухових пристроїв, які учасники повинні були знайти за 15 хвилин відведеного часу.

Даний етап дозволяє тілоохоронцям не лише злагоджено працювати в парі, але і проявити уважність. Для Олександра Пугача цей етап змагань видався достатньо легким, він зі своїм напарником знайшов 2 вибухівки за 8 хвилин. «Важливо поставити себе на місце злочинця, потрібно не поспішати, а ретельно продумати, де можна сховати у авто небезпечний предмет», - каже Олександр.

На цьому етапі усі команди-учасники намагалися проявити себе як найкраще. Не багато було таких, хто не впорався із завданням. Загалом тілоохоронці задоволені роботою, адже це дозволило їм не лише потренуватися, але і обмінятися досвідом. На спортсменів чекає ще низка не менш цікавих та складних етапів, зокрема, екстремальне водіння.

Вже 13 червня, судді чемпіонату підіб'ють підсумки та нагородять кращих VIP-охоронців України.

За матеріалами ТРА «Новий Чернігів»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Женские кроссовки для ...
Наступна новина: У Тернополі проведуть ...

КОМЕНТАРІ