Житомирщина: розкажи про героя!

Житомирщина: розкажи про героя!

14.06.16 08:09 0 684
Державний комітет телебачення і радіомовлення України започатковує новий проект «Розкажи про героя», мета якого – зібрати на одній інтернет-платформі аудіовізуальні твори про події на сході України для поширення їх у ЗМІ.

На інтернет-платформі буде зібрана аудіовізуальна продукція (фільми, теле та радіопрограми, ролики тощо) про події на Сході України, протистояння українського народу загарбницькій політиці Росії. Телерадіоорганізації усіх форм власності можуть розмістити на ній свої власні твори. Водночас уже розміщені твори можна буде безперешкодно отримати та використовувати для трансляції у своїх ефірах.

Долучитися до проекту зможе кожен. Для цього слід надіслати посилання про свій аудіовізуальний твір на електронну поштову скриньку pol@tvradio.gov.ua та надати Держкомтелерадіо невиключні права на публічне використання цього твору на телевізійних каналах України та його фрагментів для анонсування показів.

Завантажити розміщену аудіовізуальну продукцію можна тут.

Вже зараз на інтернет-платформі розміщено фільми «Батальйон Чернігів», «Дальні барикади», «Національна гвардія», які ЗМІ можуть безоплатно використовувати у своїй роботі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як правильно замовити ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ