На Тернопіллі свято замку відбулося у Сидорові

На Тернопіллі свято замку відбулося у Сидорові

14.06.16 14:42 0 661
Свято замку відбулося у Сидорові. Сидорівський замок, або як його ще називають замок Калиновських, напевне, ще не бачив такої кількості гостей. Тут організатори Свята замків запропонували місцевим жителям та гостям низку культурно-мистецьких та спортивних дійств.

Заповнити своє дозвілля могли і дорослі, і діти. Окрім атракціонів, була смачна кухня, сувенірні лавки, виставка ретро-автомобілів. Для любителів футболу організатори свята облаштували фан-зону для перегляду футбольного матчу Німеччина-Україна.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна, виступаючи перед учасниками дійства, закликав краян побувати у кожному замку Тернопілля. Відвідавши їх, переконаємося, якими чудовими мальовничими краєвидами, численними пам'ятками архітектури та колоритом культурної спадщини багата наша Тернопільщина. «Подорожуйте Тернопільщиною самі й запрошуйте друзів, колег приїхати до нас» - закликав Степан Барна. На його переконання, потрібно ширше використовувати туристичний потенціал області.

Віталій Батіг, голова районної державної адміністрації, подякував очільнику області за участь у святі та вручив Степану Барні сувенір, який нагадуватиме про чудове свято на Гусятинщині.

Віталій Степанович також підкреслив, що наш Надзбручанський край має чудову туристичну привабливість завдяки і Сидорівському замку-кораблю, і іншим унікальним пам'яткам архітектури 16-17 століття, мальовничим «Медоборам». Працьовиті земляки відроджують, оберігають та поширюють культурну спадщину нашого краю. Віталій Степанович побажав усім цікавого та незабутнього відпочинку.

Були вітання учасникам свята і від делегацій з інших районів, зокрема, від Чемеровеччини. Аматори сцени та професійні виконавці представили велику концертну програму на всі смаки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині медика,який ...

КОМЕНТАРІ