На Тернопіллі кого призначати керівником закладу культури спитають в громадських організацій

На Тернопіллі кого призначати керівником закладу культури спитають в громадських організацій

14.06.16 08:52 0 641
Управління культури Тернопільської ОДА просить громадські організації Тернопільської області до 17 червня подати кандидатури до складу конкурсних комісій, які будуть призначати керівників закладів культури.

Як стало відомо, Тернопільська обласна рада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад керівників закладів культури що є об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області. В зв'язку із цим, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування мають подати до складу конкурсної комісії по три кандидатури органу управління.

«Ми просимо громадські організації до 17 червня подати кандидатури своїх представників та зазначити, у складі якої конкурсної комісії вони хочуть працювати. Жеребкування членів комісій від громадських організацій відбудеться 21 червня 2016 року», - уточнив начальник управління культури Тернопільської ОДА Григорій Шергей.

Нагадаємо, контакти управління культури Тернопільської ОДА є такими:

м.Тернопіль, вул. Шевченка, 6

тел. (0352) 52-31-80, (0352) 254854.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Лучанина засудили за ...

КОМЕНТАРІ