Що таке шопінг-терапія?

Що таке шопінг-терапія?

14.06.16 20:45 0 628

Посварились з хлопцем? Неприємності на роботі? Зламали ніготь або просто все набридло? Чи не падай у відчай, вихід є! І це шопінг. Беріть гаманець в руки і без коливань прямуй до торгового центру. Будьте впевнені, жодна проблема не встоїть перед новим платтям або парою нових туфель. До речі, якщо ви із Сімферополя і не знаєте кудит піти на шопінг, то заходьте на сайт http://www.3652.ru/shops, там ви знайдете магазини на будь-який смак і гаманець.

Ліки від депресії

Звичайно ж, спочатку ви просто хотіли з сумним виразом обличчя порозглядати манекенів і світ навколо. Здається, ніщо не могло змінити пригнічений стан, але потім сталося диво і ви зустріли його... ідеальний і зовсім вам не потрібний светр. Ви наважуєтеся його приміряти (не купити! Боже упаси! Тільки приміряти!) І ось в гардеробі «несподівано» з'являється ще одна річ.

Але чи підняло це настрій та змінило ставлення до такої остогидлої повсякденності? Звичайно, ні. Тому поверніть светр і вирушайте до відділу з одягом, на який ви давно поглядаєте заздрісними очима. Червона сукня з декольте? Джинси skinny? Туфлі - шпильки? Беріть без вагань! Якщо ви виглядаєте в цьому сексуально і чарівно, але вас стримує новизна або велика ціна, то повірте, треба купувати. Через пару років ви скажете, що це була найкраща покупка в житті, яка коштувала будь-яких грошей. Промовчимо вже про те, наскільки щасливою ви будете себе почувати в момент покупки.

Не поспішайте лаяти себе за те, що витратили шалені кошти на довгоочікувану обновку, у всьому є хороші сторони. Наприклад, американські соціологи провели дослідження серед жінок. Як з'ясувалося, жінки, які ходили по різноманітним магазинах 17 і більше годин на тиждень та витрачали більше $ 200 за 1-ин похід, виявилися стрункішими і здоровішим тих, які витрачали менше і робили покупки рідше.

Знати міру

Звичайно ж, пристрасть до покупок може перетворитись в справжю хворобу, коли перейде межу розумного. Якщо ви відчуваєте за собою схильність до перебільшень, то пам'ятайте, що в великих супермаркетах складніше втриматися від непотрібних покупок. Саме тому купуйте всі речі в невеликих магазинах.

Не забувайте і про 3-ри основні правила економії:

  • Не брати з собою кредитну картку і велику суму грошей;
  • Записувати всі витрати;
  • Дозволити робити основні покупки чоловікові.

Але як би там не було, всі ми хочемо змін і оновлень. Не бійтеся балувати себе і робити приємні подарунки, адже життя неповторна річ, тому ми повинні радіти кожній її хвилині!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кабельная протяжка и ее ...
Наступна новина: Фильмы,которые стоит ...

КОМЕНТАРІ