На Житомирщині англійську мову діти вивчають з іноземними волонтерами.

На Житомирщині англійську мову діти вивчають з іноземними волонтерами.

15.06.16 16:06 0 562
14 червня, у Денишівській ЗОШ ім. В. Г. Бондарчука голова облдержадміністрації Сергій Машковський зустрівся з іноземними волонтерами, які в рамках програми GoСamps навчають дітей іноземній мові.

Понад 260 учнів Житомирщини відвідують 6 пришкільних таборів із поглибленим вивченням англійської мови. Табори GoСamps працюють у рамках проголошеного Року англійської мови в Україні та відбиралися за низкою критеріїв серед загальноосвітніх навчальних закладів з усієї країни. Особливістю табору GoСamps є те, що вчителі-іноземці в ігровій формі навчають школярів мові.

Основне завдання проекту – показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним та яскравим.

— Голова ОДА Сергій Машковський наголошує, що на Житомирщині у близько 70% шкіл діють літні мовні табори, серед яких 6 – із посиленим вивченням англійської: « в 450 загальноосвітніх навчальних закладах області працюють мовні табори, які відвідують понад 12 тисяч наших школярів. Саме ці діти отримають новий і незабутній досвід – вивчення англійської не за шкільною програмою, а в літньому таборі, поєднавши відпочинок, навчання та спілкування. Я вдячний волонтерам за те, що вони долучилися до проекту GoCamps, який відкрив перед нашими житомирськими школярами нові перспективи і можливості». —

За його словами, англійська мова є тією ланкою, яка зв'язує нас з Європою: «Навчання у таборах відбуваються у формі гри, дітям цікаво і весело вивчати іноземну мову. З боку влади ми однозначно будемо підтримувати такі проекти. Це навіть не бажання, а необхідність нашого сучасного суспільства».

Довідково:

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 7 тис. рятувальників та 2 ...
Наступна новина: Вінничина: міжнародний ...

КОМЕНТАРІ