У Чернівцях працівники територіального сервісного центру МВС виявили підроблене посвідчення водія.

У Чернівцях працівники територіального сервісного центру МВС виявили підроблене посвідчення водія.

15.06.16 11:24 0 608
Колізія виникла при вилученні водійського посвідчення, замість якого громадянин мав намір отримати нове в Румунії.

Через консульство адміністративна служба сусідньої держави надіслала посвідчення в територіальний сервісний центр, який видавав його.

— Однак, — коментує подію провідний спеціаліст ТСЦ 7341 Володимир Пасічник, — при перевірці з’ясувалось, що документ видавався не в Чернівцях, а в іншому місці, на іншу людину, і відрізнявся від стандартів особливим шрифтом…

На місце виявлення фальшивки було викликано оперативну групу поліції, яка зафіксувала виявлене правопорушення. Документ передано експертам для вивчення.

— Чимало наших громадян, що перебувають за кордоном, — зазначає В.Пасічник,— намагаються обміняти в тій чи іншій країні вітчизняні водійські посвідчення у зв’язку зі зміною місця проживання. В даному випадку, фактично, громадяни у такий спосіб спробував легалізувати фальшивку. Як таке могло трапитись, хто причетний до підробки документа — з’ясовуватимуть слідчі органи.

За даними РСЦ МВС в Чернівецькій області, з початку 2016 року працівниками територіальних сервісних центрів області виявлено 7 підроблених посвідчень водія, а також підроблені свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та медичну довідку.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Педагоги з Луганщини ...
Наступна новина: Вінничина: діти,батьки яких ...

КОМЕНТАРІ