Василь Броварник: Найважливіший пріоритет» - підготовка до зими (+фото)

Василь Броварник: Найважливіший пріоритет» - підготовка до зими (+фото)

15.06.16 08:09 0 566
На цьому наголосив заступник голови облдержадміністрації під час прес-конференції в ОДА.

Окреслюючи основні завдання з підготовки до опалювального сезону 2016/17 років, Василь Броварник зазначив: «Зважаючи на досвід минулих років, підготовка житлово-комунального, енергетичного господарства, підприємств, установ області до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017рр. розпочата вже з квітня поточного року та проводиться відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21.04.2016 року № 264 «Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів соціальної сфери до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2016-2017 років» , яким затверджено склад обласного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та його стабільного проходження та План заходів з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів соціальної сфери області до роботи в умовах осінньо-зимового періоду».

За словами посадовця, станом на 10 червня, в тепловому господарстві фактично підготовлено 291 котельня, замінено на альтернативні види палива 20 котлів із запланованих 47, фактично замінено теплові мережі на нові по технології попередньо-ізольованих труб протяжністю 2,8 км. На даний час головним пріоритетом є продовження виконання робіт з переведення котелень на альтернативні види палива.

На сьогоднішній день у житловому господарстві комплексно підготовлено 1270 житлових будинки. Замінено (відремонтовано) покрівлі на 410 дахах будинків, проведені ремонтні роботи у 637 внутрішньобудинкових інженерних мережах.

Василь Броварник повідомив, що в області за два останні роки значно скоротилось споживання природного газу: «Населення стало менше споживати блакитного палива на 180 млн . куб. м., що становить 27%. Споживання природного газу бюджетними закладами в області за період 2014-2015 років складає 6,8 млн.м.куб. або на 28%, разом з тим, виконавши в повному обсязі заплановані на поточний рік роботи тільки за рахунок переведення котелень бюджетної сфери вдасться додатково скоротити споживання блакитного палива на 2 млн.м.куб.. В цілому ж загальний показник економії природного газу за 2 роки по області становить 33%, тобто майже третину».

Повну презентацію наводимо нижче.

Презентація.ppt















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську на ...
Наступна новина: Вінничина: прокуратура ...

КОМЕНТАРІ