З колишнього голови Рахівської РДА буде стягнуто 43 тис грн,які були виплачені з держбюджету працівниці,котру чиновник незаконно звільнив     Апеляційним судом Закарпатської області задоволено апеляційну скаргу у справі за позовом прокурора Рахівського ра

З колишнього голови Рахівської РДА буде стягнуто 43 тис грн,які були виплачені з держбюджету працівниці,котру чиновник незаконно звільнив Апеляційним судом Закарпатської області задоволено апеляційну скаргу у справі за позовом прокурора Рахівського ра

15.06.16 09:45 0 589
Апеляційним судом Закарпатської області задоволено апеляційну скаргу у справі за позовом прокурора Рахівського району в інтересах держави про стягнення з колишнього голови Рахівської районної державної адміністрації, в порядку регресу, коштів у сумі 43 тис.грн. за час вимушеного прогулу внаслідок незаконного звільнення з роботи працівника апарату райдержадміністрації.

Як повідомили в Тячівській місцевій прокуратурі, рішеннями судів, що набрали законної сили, встановлено, що розпорядженням вже колишнього голови райдержадміністрації працівниця апарату була незаконно звільнена з роботи, через що за рахунок бюджетних коштів їй було виплачено за час вимушеного прогулу 43 тис. грн.

Прокурор Рахівського району звернувся до суду з позовом в інтересах держави про стягнення цих коштів з колишнього чиновника в порядку регресу, однак, рішенням Рахівського районного суду від 20 жовтня 2015 року у задоволенні позову було відмовлено.

Проте, за апеляційною скаргою прокуратури області вже Апеляційним судом області вказане незаконне рішення суду першої інстанції скасовано, а позов прокурора задоволено у повному обсязі.

Відтак, з колишнього голови Рахівської РДА, який незаконно звільнив жінку, буде стягнуто всю суму виплаченого за вимушений прогул працівниці.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях відслужили ...

КОМЕНТАРІ