Луцьк: 16 червня презентують напрацювання учасників Форуму розвитку міста

Луцьк: 16 червня презентують напрацювання учасників Форуму розвитку міста

15.06.16 09:00 0 569
Чому Луцьк може так і не стати туристичним центром? Чому ставка на розвиток ІТ – це скоріше мрії ніж реальне майбутнє? Коли у нас з'явиться перший швидкісний міжнародний потяг і чому це так важливо для створення нових робочих місць? Усі ці питання і багато інших – результат роботи першої стратегічної сесії в рамках Форуму Розвитку Луцька, в якій взяли участь понад 150 найбільш активних громадян міста 28 травня.

Та головне питання – що далі? 16 червня о 11:00 в залі засідань Луцької міської ради організатори Форуму презентуватимуть опрацьовані та систематизовані результати, а також передадуть ідеї, бачення та побажання громади групі зі стратегічного планування розвитку Луцька, що була створена при міському голові. Такий вагомий публічний старт стратегування має стати запорукою ефективної роботи стратегічної групи. А результати Форуму будуть враховані як думка та воля громади і приклад того, що публічність реалізації місцевих політик – це гарантія високої легітимності управлінських рішень та ефективний інструмент об'єднання громади заради вирішення спільних проблем.

Запрошуємо на презентацію депутатів міської ради, представників ЗМІ, громадських організацій та всіх активних лучан. Тільки спільними зусиллями можливо знайти і зайняти громаді своє місце у сучасному глобалізованому світі.

Департамент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: прокуратура ...
Наступна новина: За ініціативи голови ОДА у ...

КОМЕНТАРІ