Що таке техніка турбо-суслики

Що таке техніка турбо-суслики

15.06.16 14:05 0 793

Турбо-суслики – це система технік, що дозволяє очистити підсвідомість від "внутрішнього мотлоху" або ментального сміття. В результаті людина позбавляється від усіляких нав'язаних установок і отримує можливість будувати життя за своїм власним вибором. Практика турбо-суслики дозволяє набути впевненості в собі, домогтися успіху в справах, і навіть повернути втрачене здоров'я.

Не секрет, що практично кожна людина в процесі свого життя постійно накопичує багаж непотрібного ментального сміття, наприклад, у вигляді негативних емоцій, таких як образа, страх, ревнощі і т.д., залежностей, спогадів і т.п. Колись все це могло бути потрібним і корисним, але зараз більшість складових внутрішнього багажу стало неактуальним або шкідливим, який гальмує на шляху до досягнення мети або навіть приховує мету в тумані помилкових нав'язаних установок. До речі, більше інформації ви можете дізнатися і на сайті: http://turbosuslik.org.

Відмінністю турбо-сусликів від інших технік є чітка спрямованість - головне, це позбавлення від ментального мотлоху, без цього неможливий особистісний ріст, які б глибокі медитації і наворочені тілесні практики людина не намагалася застосовувати.

Важливо відзначити, що техніка турбо-суслики дозволяє вирішувати перераховані завдання максимально ефективно і просто, за рахунок використання всієї потужності підсвідомості. Досить прочитати текст, складений відповідно до певних нехитрих правил, або написати свій, і в підсвідомості запускається процес про глибоке опрацювання певної проблеми, наприклад, страху. Тобто після ініціювання рішення задачі по позбавленню від конкретного виду ментального сміття, свідомість повністю звільняється від цієї роботи, і людина спокійно може займатися своїми справами, поки його підсвідомість проводить активну "чистку засмічень".

Важливо тут не тільки отримання чудових результатів при мінімальних витратах часу, але і відсутність необхідності занурення в негативні спогади і повторного їх переживання. Техніка турбо-суслики дає можливість опрацювати травмуючі епізоди, що знаходяться на глибокому підсвідомому рівні, в тому числі пов'язані з перших років життя, про які свідомість вже нічого не пам'ятає.

На противагу багатьом іншим системам, орієнтованим на групову терапію або контроль фахівця, турбо-суслики є технікою, по якій можна і потрібно займатися абсолютно самостійно. Тут немає ніякого "гуру" - практики дуже прості і кожен сам може підібрати зручний для себе темп очищення свідомості.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ