Готель Premier Compass Hotel Odessa

Готель Premier Compass Hotel Odessa

15.06.16 19:35 0 740

Тризірковий готель Premier Compass Hotel Odessa знаходиться на Французькому бульварі всього в кількох хв. ходьби від Чорного моря і знаменитих пляжів "Аркадія" і "Чкаловський".

В готелі

Гостей готелю Прем'єр Компас Одеса чекає затишне кафе, яке пропонує різноманітні страви і напої. Гості також можуть відвідати унікальний «Панорама Бар», з видом на Ботанічний сад і Чорне море розташований на 16-му поверсі, а також сонячну літню терасу.

У готелі працюють сауна і салон краси. Постояльці можуть відпочити в масажному кабінеті. Співробітники цілодобової рецепції допоможуть із замовленням екскурсій та бронюванням квитків. Гостям пропонують трансфер до / від  ж/д вокзалу і аеропорту. У готелі є безкоштовна парковка. Для ділових гостей працює бізнес-центр.

Опис номерів

У готелі гостей чекають 155 сучасних номери. Є номери для некурящих та номери зі звукоізоляцією. Номери обладнані: телефоном, кондиціонером, телевізором із супутниковими каналами, Wi-Fi та холодильником. Кожен номер обладнаний ванною кімнатою з туалетним приладдям. Більш детально ознайомитись з описанням номерів можна на сайті готелю: www.odessa-hotel.phnr.com/rooms/list.

  • Check-in - з 14:00;
  • Реєстрація від'їзду - до 12:00.

Послуги і зручності готелю

В готелі є: банкомат, тераса, прасувальні послуги, камера зберігання, кондиціонер, цілодобова стійка реєстрації, люкс для молодят, ліфт, місця для куріння, обмін валюти, опалення, індивідуальна реєстрація заїзду і від'їзду, пральня, прокат велосипедів, сейф, сувенірний магазин, послуги консьєржа, хімчистка.

Харчування

В готелі є: бар, дієтичне меню (за запитом), сніданок в номер, сніданок «шведський стіл», ресторан ( «шведський стіл»), ресторан, снек-бар, упаковані сніданки / обіди.

Спорт

Настільний теніс.

Краса і здоров'я

Салон краси, сауна.

Розваги

Розважальні заходи, бібліотека, катання на велосипеді.

Туризм

Платний трансфер, трансфер від / до ж/д вокзалу та аеропорту, екскурсійне бюро.

Бізнес

У готелі є: бізнес-центр, організація зустрічей і банкетів, факс і ксерокс.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ