2-3 липня у Луцьку - арт -шоу “Ніч у Луцькому замку”

2-3 липня у Луцьку - арт -шоу “Ніч у Луцькому замку”

16.06.16 10:18 0 570
З метою популяризації історико-культурної спадщини, розвитку сучасного і традиційного мистецтва, промоції міста Луцька як культурно-туристичного центру Волині, створення середовища для креативного відпочинку лучан, міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про проведення арт -шоу “Ніч у Луцькому замку”.

Відповідно до розпорядження затверджено склад оргкомітету арт-шоу «Ніч у Луцькому замку», який має забезпечити належну підготовку і проведення заходу. Зокрема, буде організовано роботу маршрутних таксі 3 липня 2016 з 01.00 до 05.00, обмежено в'їзд автотранспорту на Замкову площу з 17.00 2 липня до 05.00 3 липня.

Захід має відбутися на високому організаційному рівні, адже це один із знакових фестивалів міста. Координатор проекту від міської ради, заступник міського голови Юрій Моклиця, генеральний спонсор заходу, депутат міської ради, підприємець Андрій Покровський, арт-менеджер і режисер фестивалю Руслана Порицька, технічний директор Алла Доманська.

Арт-шоу було засноване Луцькою міською радою у 2007 році. Масштабне дійство було проведене сім разів і збирало у стінах замку до трьох тисяч осіб щоразу. Цього року мистецька акція пройде у новому форматі, до її проведення залучено спеціалістів з громадського середовища та спонсорів. Темою фестивалю обрано фантастичну казку. Режисери хочуть Луцький замок населити незвичайними, фантастичними істотами, пофантазувати на теми минулого, сучасного, майбутнього замку. За основу будуть взяті легенди, міфи. Це будуть театри, які творитимуть нереальні історії, будуть чудові музичні гурти, буде ярмарок майстрів, квест, тематичні фотозони, майстер-класи, кожен зможе почастуватися чимось смачненьким. Опівночі арт-шоу буде переходити у нову добу, символізуватиме перехід у майбутнє. Родзинкою фестивалю стане виступ музичного гурту “The HARDKISS”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ