Чернігів: Дитячий садочок № 36 "Дивограй" відзначив своє 50-річчя

Чернігів: Дитячий садочок № 36 "Дивограй" відзначив своє 50-річчя

16.06.16 20:35 0 657
У Чернігові відбувся святковий захід з нагоди 50-річчя дитячого садочка № 36 "Дивограй" за участю міського голови Владислава Атрошенка.

У заході взяли участь начальник управління освіти міської ради Василь Білогура, депутати міської ради, працівники дошкільного навчального закладу на чолі з завідуючою Тетяною Ярмоленко, матері та дружини загиблих героїв АТО, діти, які виховуються в цьому закладі, та їхні батьки.

Чернігівський міський голова приєднався до всіх привітань, що лунали в цей день. Дошкільному закладу побажав процвітання, а працівникам гарного настрою, успіхів у виховній діяльності, щастя та добра.

До уваги присутніх була представлена концертна програма.

Довідково.

Дошкільний навчальний заклад розпочав своє функціонування 12.06.1966 року. У ньому функціонувало 4 групи (найменшим вихованцям було по 4 місяці – 28 чоловік у групі. На групі працювали 2 няні та 1 вихователь).

Першою завідуючою була Хіленко Оксана Нікіфорівна.

На даний час у дошкільному закладі 278 дітей, функціонує 11 груп, в тому числі 2 спеціальні групи.

Колектив налічує 60 працівників на чолі з завідуючою Ярмоленко Тетяною Петрівною, яка працює на даній посаді останні 10 років.

Державну атестацію пройшли у 2010 році на високому рівні з відзнакою.

Цей дошкільний навчальний заклад є призером конкурсу «Щастя краси», що проходить щорічно у міському парку культури. Заклад є базовим для проходження практики слухачами обласного інституту післядипломної освіти.

Педагогічний колектив є активним учасником та переможцем професійних конкурсів міського, обласного та республіканського рівнів. Користується популярністю серед батьківської громадськості.

Прес-служба міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ