На Вінничині літній тематично-оздоровчий семінар в обласному клінічному госпіталі ветеранів війни розпочав свою роботу (+фото)

На Вінничині літній тематично-оздоровчий семінар в обласному клінічному госпіталі ветеранів війни розпочав свою роботу (+фото)

16.06.16 08:16 0 501
14 червня відбулося офіційне відкриття 17-го тематично-оздоровчого семінару голів та активістів обласних, районних, міських ветеранських організацій Вінниччини, який проходить на базі обласного клінічного госпіталю для інвалідів війни.

Семінар організовано Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації з 13 червня по 2 липня 2016 року для двох категорій ветеранів – представників організації ветеранів України та учасників бойових дій в Афганістані.

У відкритті семінару взяли участь директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Світлана Василюк та її заступник Володимир Лазаренко, заступник головного лікаря госпіталю Віктор Джигалюк, голова обласної ради організації ветеранів України Леонід Копецький, голова обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Петро Кирилішин.

Упродовж багатьох років такі тематично-оздоровчі семінари проводяться на базі одного з кращих госпіталів України.

Під час семінару ветеранами обговорюються різноманітні питання, вирішуються ті чи інші проблеми, а спілкування з керівниками Департаментів, управлінь, обласних організацій стає взаємокорисним для обох сторін. Медичний персонал закладу працює так, щоб в тритижневий період перебування в госпіталі кожен ветеран якісно підлікувався та комфортно відпочив, а також отримав інформацію «з перших уст» щодо виконання ЗУ «Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту».

Відповідно до робочого плану проведення тематично-оздоровчого семінару ветерани також матимуть змогу побувати на виїзному засіданні правління обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані в Чечельницькому районі, перейняти досвід роботи з молоддю Могилів-Подільської районної ветеранської організації та послухати виступи художньої самодіяльності аматорських колективів з районів області та м.Вінниці.

Окрім цього, до кінця року заплановано проведення ще двох таких семінарів для 4 категорій ветеранів: у вересні - для учасників АТО, а в жовтні – для ветеранів обласної спілки інвалідів війни, ЗС та учасників бойових дій, обласного товариства політв'язнів, репресованих та їх дітей, обласного відділення Всеукраїнського Об'єднання ветеранів.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині розпочав ...
Наступна новина: На Вінничині 20 бюджетних ...

КОМЕНТАРІ