В Луцьку прийнято Програму розвитку підприємства електротранспорту на 2016 - 2020 роки

В Луцьку прийнято Програму розвитку підприємства електротранспорту на 2016 - 2020 роки

16.06.16 13:26 0 590
Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк на розгляд виконавчого комітету представив проект Програми розвитку підприємства електротранспорту на 2016 - 2020 роки.

Він акцентував, що на сьогоднішній день на підприємстві існує ряд питань, які потребують першочергового вирішення з метою його подальшого продуктивного функціонування, а саме: технічне переоснащення системи диспетчерського контролю, сповіщення пасажирів та оплати за проїзд в міському електротранспорті. Теперішня система технологічно і морально застаріла, і це впливає як на якість обслуговування так і на якість обліку наданих робіт. Парк рухомого складу підприємства також потребує оновлення, що є важливим фактором розвитку підприємства. Елементи конструкції контактної мережі не забезпечують надійний струмоз'єм та унеможливлюють збільшення швидкості рухомого складу на маршрутах, тому потребують проведення капітального ремонту та реконструкції. Адміністративні технологічні та виробничі будівлі підприємства також потребують капітального ремонту та реконструкції.

Ігор Грицюк вважає, що з прийняттям Програми розвитку підприємства покращиться рівень задоволення потреб населення в якісних та безпечних перевезеннях електротранспортом, поліпшиться екологічний стан у зонах масового відпочинку та щільної житлової забудови, збалансуються пільгові та соціальні тарифи за проїзд. Пасажири отримають якісний сервіс - зручні маршрути, зручність в оплаті за проїзд та соціально-орієнтовані тарифи. Працівники підприємства отримають зручні умови праці на своїх робочих місцях.

Серед прогнозованих наслідків: ефективне використання електроенергії; розширення обсягу експлуатації рухомого складу та обладнання для електротранспорту, що сприятиме економічному зміцненню підприємства; мінімізація фінансових витрат за допомогою системи оплати за проїзд та завдяки радикальному зменшенню використання готівки; за рахунок капітального ремонту виробничих та адміністративних споруд припиниться їх подальше руйнування.

Програмою передбачено: переоснащення, модернізація рухомого складу та контактної мережі; освоєння нових типів рухомого складу з високим рівнем інновацій та сучасним обладнанням; проведення капітального ремонту та реконструкції виробничих, технологічних та адміністративних будівель.

Позитивно оцінив Програму заступник міського голови Сергій Григоренко. За його словами, вона сприятиме покращенню економічних показників підприємства, зменшенню енергоспоживання. Покращить надійність, комфорт та безпеку пасажирських перевезень, адже передбачено автоматизувати облік транспортної роботи (детальний облік пасажирів на окремих маршрутах та видах транспорту), облік перевезень пільгових категорій пасажирів по маршрутах та видах транспорту, дані про завантаження окремих маршрутів та їх планування. “Всі вищезазначені заходи сприятимуть стабілізації та подальшому розвитку підприємства”, - сказав Сергій Григоренко.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 90% території Тернопілля ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Копичинцях ...

КОМЕНТАРІ